Koffiecupjes

Heerlijk genieten van de lekkerste koffie. Een mix van biologische koffie die zorgt voor een uitstekende body, heerlijke smaak, kracht en romigheid. Verantwoord genieten van een uniek kopje koffie.

Verantwoord genieten van de lekkerste biologische koffie. Of je nu voor cupjes, bonen of snelfiltermaling kiest, je bent verzekerd van een perfect kopje koffie.

Behalve dat onze koffiecupjes 100% biologisch afbreekbaar zijn – dus supergoed voor het milieu – kun je ook heerlijk genieten van de lekkerste koffie. Novell koffiecupjes mogen na gebruik namelijk zó de GFT afvalbak in. Dus als je Novell koffiecupjes gebruikt, help jij een handje mee aan een schoner milieu!

Een mix van biologische koffie die zorgt voor een uitstekende body, heerlijke smaak, kracht en romigheid. Verantwoord genieten van een uniek kopje koffie. En ook nog eens geschikt voor je Nespresso® machine!

KOOP JE KOFFIECUPJES ONLINE

Aanbieding!
Out of stock

Ristretto cupjes

2,95

De perfecte koffie voor liefhebbers van smaakvolle, donker gebrande koffie.
(Verpakking: 10 stuks)

Aanbieding!
Out of stock

Intenso cupjes

2,95

Het perfecte kopje koffie voor liefhebbers van Italiaanse, zwarte koffie.
(Verpakking: 10 stuks)

Aanbieding!
Out of stock

Più Aroma cupjes

2,95

Een aanrader voor liefhebbers van lekkere, zachte koffie.
(Verpakking: 10 stuks)

Aanbieding!
Out of stock

Cremoso cupjes

2,95

Een delicate koffie om je wakker te houden, met een heerlijke romige smaak.
(Verpakking: 10 stuks)

Aanbieding!
Out of stock

Decaffeinato cupjes

2,95

Een ‘ontspannen’ espresso, perfect om op elk moment van de dag van te genieten.
(Verpakking: 10 stuks)

GOOD TASTE, NO WASTE!

Iedere dag worden zo’n 19 miljoen koffiecapsules wereldwijd weggegooid. Dit is een enorme belasting voor het milieu. De vervuiling van onze planeet neemt buitenproportioneel toe. Wij geloven dat we nog op tijd zijn om zaken te veranderen en de aarde te behouden voor toekomstige generaties.

Als wij nu met elkaar beginnen met het gebruiken van volledig composteerbare koffiecapsules, is dat een mooie stap om bij te dragen aan een schonere leefomgeving.

Cafès Novell neemt verantwoordelijkheid en heeft gezorgd voor 100% composteerbare capsules! Onze heerlijke koffievariaties zijn gemaakt van een mix van biologische koffiebonen die zorgen voor smaak, body, kracht, romigheid. Alles wat je zoekt in een goede kop koffie.

Meer informatie of vragen?

Verzenden